ERHVERVSRENGØRING

Erhvervsrengøring når arbejdspladsen trænger

Det er ikke længere nødvendigt at stå for rengøringen selv.

En ren arbejdsplads er en produktiv arbejdsplads. Det skaber bedre rammer for de ansatte. Det giver en følelse af, at det er en virksomhed der prioriterer kvalitet og et godt arbejdsmiljø. Det er en af de udgifter man ikke ser, når den udføres, men bestemt nyder, når den er blevet udført.

Hvis du ikke er tilfreds med din eksisterende rengørings udbyder, eller du er rykket ind i nye lokaler og skal til at finde din første, kan Jon Rengøringsservice hjælpe dig.

Lad os gennemgå hvad du får, når du hyrer os til erhvervsrengøring.

Vi tilbyder gratis hovedrengøring ved en fast aftale.

Kontakt os

Hvordan vi arbejder

Ingen arbejdspladser er de samme. Ikke desto mindre er behovet for rengøring ofte det samme inden for de forskellige arbejdspladser. En kontorplads kræver naturligvis en anden rengøring end en byggeplads, på samme måde som en restaurant og en vuggestue kræver forskellige tilgange. Men snavs, støv og skidt har det med at samle sig de samme steder, og give indeklimagener. Der kan blot være forskel på hvilken type det er.

Vi trækker på vores brede erfaring inden for erhvervsrengøring, og går først og fremmest målrettet efter de mest kritiske punkter, men efterlader naturligvis ingen overflader uberørte. Når alt løstsiddende snavs er fjernet, anvender en klud med varm vand, samt miljøvenligt kvalitets rengøringsmiddel. Vores uddannede personale ved hvor bakterier har størst tendens til at samle sig. Dvs. køkken og toilet, arbejdsborde – hvor der er mange mennesker der tager fat i det samme objekt mange gange i løbet af en dag.

Erhvervsrengøring – hurtigt og effektivt

Vil du gerne have at rengøring blot er lille fartbump, du ikke skal tænke over i løbet af din dag? Vil du gerne have professionel rengøring til en konkurrencestærk pris, hvor rengøring bliver gjort, når det passer jer bedst?

Vi har specialiseret os i erhvervsrengøring, hvor kunden præsenterer sit behov, hvorefter vi sammensætter en rengøringsplan efter det.

Er du interesseret i at høre mere om os, eller få et uforpligtende tilbud, der passer til dig og dine behov, så udfyld vores kontaktformular, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 27 28 37 24.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER
Vi udfører også vinduespudsning

GIV ET GAVEKORT

til én du holder af.

Vores professionelle og dygtige personale sikrer et skinnende rent og professionelt resultat hver gang.

Glæd en af dine nærmeste med et gavekort til rengøring.
Et gavekort til rengøring er den perfekte gave til alle!

GIV ET GAVEKORT

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

ELLER RING TIL OS FOR AT HØRE NÆRMERE OM PRISER OG YDERLIGERE DETALJER

Kontakt os