Undgå at løfte en finger med privat rengøring fra Jon Rengøringsservice

Når hjemmet trænger til en kærlig hånd, så skal der ikke meget til, før rengøringen virker uoverskuelig.

Med vores private rengøring, behøver du ikke at løfte en finger. Vi ordner det hele for dig, så du ikke selv behøver at bekymre dig om støvsugning og aftørring.

Det er ikke længere nødvendigt at stå for rengøringen selv. Det har faktisk aldrig været nemmere, ikke selv at skulle stå for det.

Bor du i området omkring Vallensbæk, Taastrup, Glostup, Albertslund og/eller Brøndby, så er Jon Rengøring førende inden for privat-rengøring i, hvad vi mener er, Danmarks dejligste område.

At hyre professionelt rengøringspersonale til at gøre rent i hjemmet har adskillige fordele.

  • Det frigiver tid, som du i stedet kan bruge sammen med din familie, venner eller dig selv.
  • Det kan betyde, at du får gjort bedre rent, end hvis du selv står for det, fordi din hverdag er travl og fyldt med aktiviteter.
  • Du opdager, at du endelig kan få gjort flere af de ting, du har villet længe, nu hvor du ikke skal bruge tid på rengøringen.

 

Vi gør det nemt at få et rent hjem.

Vi ved, at det ikke altid er lige nemt at finde ud af, hvornår der skal gøres rent. Vi har alle forskellige hverdage og behov, og det er inklusive behovet for at gøre rent. Derfor har vi gjort det nemt for vores kunder at opsætte en rengøringsplan, der er fleksibel og passer til lige netop deres behov. Du slipper også for at skulle bekymre dig om, at du har de fornødne rengøringsmidler. Jon Rengøringsservice medbringer selv det, som skal benyttes til opgaven. Dermed slipper du også for den bekymring i hverdagen.

Book din rengøring over til højre. Vi er et registeret firma, og udfører ikke sort rengøring. Du får rengøring, der følger reglerne - både for lovlig rengøring og for at få gjort et ordentlig stykke arbejde.

Se alle vores kontaktoplysninger her, hvor du også kan bestille din privat rengøring.