Om os

Jon Rengøringsservice - DraganelHos Jon Rengøringsservice står effektivitet og rent miljø i højsædet. Du kan derfor altid forvente professionel rengøring, således du trygt kan overlade opgaven til os. Vores nøgleværdier er effektivitet og udvikling, og vi står derfor altid klar til at påbegynde en ny opgave med et smil.  

Jon rengøringsservice har i end 15 år leveret rengøringsservice til mellemstore og store erhvervsvirksomheder.

Jon rengøringsservice blev etableret, som en mindre familievirksomhed, tilbage i 2013 og er i dag vokset i størrelse men det er den samme høje standard, med fokus på kvalitet og miljøvenlig rengøring, der gælder.

Hos os er der plads til alle, for det er vores ansvar at levere en kvalitet der holder. Vi er ikke tilfredse før I er. Vores medarbejdere får grundig instruktion af vores inspektører, inden de får ansvaret for opgaven.

Vi har kunden i fokus

Hos Jon Rengøringsservice er vi bevidste om, at rengøring er en tillidssag, hvorfor vi leverer enhver opgave med tilfredshedsgaranti.
Kort sagt, vi har en vision om, at være et rengøringsfirma med dig i fokus, hvor du har mulighed for at få et godt tilbud - selvfølgelig til en god pris. 
 

Kontakt os gerne for spørgsmål

For yderligere info, klik dig ind på fanen vi tilbyder.
Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail, eller telefon.
Vores kontaktoplysninger er tilgængelige under fanen kontakt os.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Privat rengøring  Erhvervsrengrøing - Jon Rengøringsservice

Her er et udpluk af vores dygtige rengøringspersonale. der altid til at levere rengørings af højeste klasse.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt